Det digitale lederunivers

På Digitaliseringsinstituttets digitale læringsplatform, har du adgang til mere end 50 læringsvideoer, tilgængelig på alle platforme, når du har tid.

Via platformen, har du adgang til DET DIGITALE LEDERUNIVERS, som er bygget op omkring Pernille Kræmmergaards teori "10 evner din organisation skal mestre" og gør det muligt for dig, at udvikle dine og andres digitale mindset og kompetencer.

Du og/eller dine kollegaer får mulighed for at udvikle et fælles sprog, få inspiration og for at udpege indsatsområder for organisationen og eget lederskab, som er væsentlige i ledelsen og eksekveringen af digital transformation. 

DET DIGITALE LEDERUNIVERS giver dig adgang til læringsvideoer med Pernille Kræmmergaard, temavideoer med internationale- og nationale forskere og ledere, slides, procesbeskrivelser, litteraturreferencer, selvevalueringstests og meget mere - alt sammen kategoriseret i forhold til de 10 evner, som organisationer skal mestre for at stå sig godt i Digital Transformation.  

Abonnementer

På DET DIGITALE LEDERUNIVERS findes der to forskellige typer af abonnementer, der giver dig adgang til forskningsbaseret viden, ledelsesmæssig praksis samt meget mere til at navigere dig eller din organisation i Digital Transformation. 

PREMIUM er for dig, der gerne selv vil lære samt holde dig opdateret på nyeste viden indenfor Digital Transformation. 

Ønsker du at anvende indholdet ved aktiviteter, hvor flere deltager, for eksempel i forbindelse med interne kompetenceudviklingsforløb, uddannelsesaktiviteter, workshops, seminarer, lederudviklingsprogrammer eller strategiudviklingsprocesser anbefaler vi CORPORATE.

Er du/I interesseret i, at høre mere om DET DIGITALE LEDERUNIVERS eller abonnementerne, er du/I velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.

  • wefwef web 
  • web wefwef 
  • wefwefwef 

 

  • wefwefwef
  • wefwefwef
  • wefwefwef