Masterclass i Digital Transformation

Masterclass i Digital Transformation henvender sig til ledere og ledergrupper i den private og offentlige sektor, der har et ledelsesmæssigt ansvar i relationen til organisationens digitale transformation.

  • Har du behov for mere viden om, hvad Digital Transformation er og kan forstås?
  • Føler du, at du mangler det rette mindset, sprog og kompetencer, til at bidrage til transformationen?
  • Har du behov for input til og forståelse for, hvordan de nye teknologier kan omsættes til forretningsmæssig værdi?
  • Stiller dine kunder og samarbejdspartnere nye krav til jeres services og produkter - og er jeres konkurrencemæssige position udfordret?
  • Er du interesseret i den nyeste forskning og teorier om Digital Transformation og i at arbejde med at omsætte disse til egen virksomhed og ledelsespraksis?

Så er Masterclass i Digital Transformation det rette valg for dig og dine ledelseskollegaer.

Uddannelsen afvikles på masterniveau og har et højt teoretisk og akademisk indhold samtidig med, at der arbejdes med egne erfaringer og praksis.

Uddannelsen er udviklet af Pernille Kræmmergaard, Direktør i Digitaliseringsinstituttet, i samarbejde med et Advisory Board bestående af ledere fra både den private og offentlige sektor.

Pernille Kræmmergaard er gennemgående underviser på uddannelsen og suppleres af professorer og forskere fra ind- og udland, som alle underviser i den nyeste forskning og teori, samt ledere fra danske virksomheder, der alle har erfaring med Digital Transformation fra deres praksis og ledelse. 

Siden uddannelsens start i januar 2016 har mere end 200 ledere været igennem uddannelsen.

Uddannelsen udbydes tre gange årligt: to gange i København og en gang i Aalborg. Uddannelsen består af tre moduler af to dages varighed.

Indholdet på modulerne bliver løbende tilpasset, så det hele tiden er den nyeste praksis, viden og de nyeste teorier, der ligger til grund for uddannelsen. Det er muligt at deltage alene eller i grupper.