Hvorfor deltage på Masterclass

Den digitale og teknologiske udvikling stiller ændrede krav og giver nye muligheder for virksomheder. Ingen er længere i tvivl om, at forretningsmodeller, services og produkter bliver udfordret i stort omfang, arbejdsmarkedet er under forandring,kunderne stiller nye krav, traditionelle industrielle barrierer nedbrydes, og flere tidligere succesfulde forretningsmodeller skaber ikke længere værdi. Dette gør, at mange ledere i såvel private som offentlige virksomheder står overfor kravet om at transformere deres organisationer. Et krav, som ikke alle ledere føler sig klædt på til. Blandt andet CEO Lars Rebien, som da han forlod Novo Nordisk i slutningen af 2016, i Børsen udtalte; "Jeg tror ikke, at jeg vil være den rette til at lede virksomheden gennem en digital transformation. Og det skal den".

Formål

Formålet med Masterclass i Digital Transformation er at udvikle ledere og ledergrupper, således de også fremadrettet er de rette til at lede deres virksomheder. Dette gør vi ved at give deltagerne et nyt ledelsesfokus og -sprog, således de bevidst kan lede virksomhedens digitale omstilling – eller med andre ord; Masterclass giver deltagerne nye begreber at begribe med og teorier at navigere ud fra.

For at kunne lede din virksomheds digitale omstilling, skal du som leder forstå, hvad digital transformation og hvad det kræver af din organisation. Denne forståelse opnår du på uddannelsen. HR-chef Elsa Johanna Høgenni, Torshavn Kommune udtaler: "Jeg har ved min deltagelse på Masterclass fået et større overblik over, hvad udfordringerne med digital transformation indebærer og nogle af de begreber, der har gjort størst indtryk på mig er økosystemer, ambidekstralitet, samskabelse og det at landskabet ser meget anderledes ud nu. Det har været utrolig gavnligt at deltage sammen med en kollega, da vi nu har samme begrebsapparat og mindset at arbejde videre med".

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og

  • Ønsker du at udvikle dine egne ledelsesmæssige digitale kompetencer?
  • Ønsker du at din ledergruppe udvikler et fælles sprog og retning for jeres digitale omstilling?
  • Ønsker du at lære af andre ledere på tværs af brancher og sektorer?
  • Ønsker du at få kendskab til den nyeste viden og de nyeste teorier på området?

så er Masterclass i Digital Transformation noget for dig.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig, er du velkommen til at kontakte os via mail på dinst@dinst.dk eller på telefon 2571 5050.

Pernille Kræmmergaard kan også kontaktes ved yderligere spørgsmål via mail pkj@dinst.dk eller på telefon 2250 7629.

Pernille Kræmmergaard, Cand.merc og ph.d

Se profil LinkedIn-profil Send email Ring op