Netværk

Digitaliseringinstituttet tilbyder to former for netværk, som henvender sig til danske kommuner eller til ledere og ledende medarbejdere. I vores netværk er der mulighed for at skabe relationer, dele erfaringer og blive opdateret på den nyeste vuden indenfor digital transformation.

Netværk 

DISIMIT er et ekslusivt netværk for danske kommuner og forskere.
Netværkets formål er, at bringe kommunerne på forkant med den digitale udvikling. 
Masterclass Alumni er et eksklusivt netværk og henvender sig til tidligere deltagere på Masterclass i Digital Transformation. 
Netværkets formål er, at skabe og fastholde et netværk for tidligere deltagere på Masterclass i Digital Transformation og holde deltagerne opdateret på den nyeste viden, cases og teoridannelse indenfor området. 

Som medlem af vores netværksgrupper får du adgang til et professionelt netværk, der kan bidrage til at tilegne dig nye faglige kompetencer, værktøjer, teorier, sikre nye indsigter til din organisation og som tilbyder dig sparring på dine faglige, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer.

Begge netværk har til formål at skabe og fastholde et netværk, hvor forskere og praktikere mødes, så teori møder praksis, og praksis møder teori ud fra den betragtning, at teori kan og skal gøre en forskel i praksis.