Vi forstår, formidler og forbinder den digitale transformative udvikling

Digitaliseringsinstituttet er et forsknings- og kompetenceudviklingshus, for virksomheder og organisationer, som ønsker at blive klogere og mere parate til den digitale virkelighed.

Vi tilbyder uddannelsesforløb, skræddersyede kurser, foredrag og workshops og netværk såvel analogt som digitalt. Vores særlige styrke er vores evne til at forbinde forskning med praksis.

Vi ved, at det kan være svært at forstå og forankre den digitale agenda, derfor er vi særligt dygtige til at formidle, facilitere og omsætte den digitale agenda til praksis i forhold til vores kunders konkrete virkelighed.

Det er vores opgave at hjælpe med at skabe overblik og tryghed på en inspirerende og nærværende måde. Målet er, at vores deltagere får begreber at begribe med og selv er i stand til selv at sætte den digitale retning. Vi åbner for nye behov, griber nuet, ser ind i fremtiden og synliggør det, som vores deltagere endnu ikke vidste, de havde brug for.

Vi er optaget af at skabe levende og langvarige partnerskaber. Ligesom vi forbinder det digitale agenda med virkeligheden, forbinder vi også relationer. Vi er optaget af at arbejde tværfagligt og koble mennesker. Vi ved, at det skaber værdi og grobund, for spirende udvikling og spændende samarbejde.

Vi leverer forløb, som er nærværende og effektfulde og kobler forskning med praksis funderet på et højt fagligt niveau.

Vores ambition er at blive én af verdens førende udbydere af kompetenceudviklingsforløb indenfor Digital Transformation. Derfor er vi i gang med at udvikle et unikt digitalt univers, som skal ud i resten af verden. Vi vil altid gå forrest, og vores mål er at være de bedste til at forstå, formidle og forbinde den digitale transformative udvikling.