Digital transformation

10 evner din organisation skal mestre

Den digitale og teknologiske udvikling kræver nye måder at tænke og lede på, og det er evnen til at omstille sig og søge bedre løsninger for kunder og borgere, der er det centrale. Ikke teknologierne i sig selv.

"Digital transformation - 10 evner din organisation skal mestre", gennemgår hvordan virksomheder og organisationer øger deres digitale modenhed og organiserer sig, så de ubesværet kan anvende teknologierne til både at optimere det bestående og skabe radikalt nyt. Og altid med kundens og borgerens behov for øje i et evigt foranderligt konkurrencemæssigt landskab. 

Pernille Kræmmergaard bruger sin mere end 20 års forskning, teoretiske viden og praktiske erfaring fra hundredvis af kurser med offentlige organisationer og private virksomheder i bogen, der er tænkt som en brugsbog til ledere på alle niveauer.

Bogen rummer masser af danske eksempler og cases og giver praksisnære råd til, hvad ledere skal være opmærksomme på i arbejdet med digital transformation. Til bogen hører desuden et online læringsunivers, hvor ledere blandt andet kan teste egen og organisationens digitale modenhed.

NOMINERET TIL ÅRETS LEDELSESBOG 2018 

En anden dagsorden, der også er allestedsnærværende, er den digitale. Mange bøger om digitalisering bliver dog ofte blot til en præsentation af nye strategier som AR, VR, AI, 3D-print og så videre. Bogen "Digital transformation - 10 evner din organisation skal mestre", går et spadestik dybere og opfordrer til digital transformation. Pernille Kræmmergaard trækker på mange års erfaring med IT og digitalisering. Hun formår at tydeliggøre skellet mellem blot at sætte strøm til det, organisationen gør i forvejen, og så at gennemgå en egentlig digital transformation. Samtidig oplister hun ti konkrete evner, du som leder bør mestre for at være klar til en digital transformation. Bogen er vigtig, fordi digitalisering er umuligt at komme uden om, men kan være svært at gøre håndgribeligt. Det hjælper denne bog til
Jesper Dalgaard Pøhler
Redaktør
Lederne

Læs om de nominerede ledelsesbøger her.

Det er en fantastisk bog. Let at gå til, relevant på alle ledelsesniveauer, gode eksempler til refleksion. Man mærker, der ligger stor viden og flid bag. Jeg kan kun anbefale bogen, den kan bruges til mange formål, stiller helt skarpt på den digitale og teknologiske udvikling og hvad det kræver at følge med. Læs den, inden du er kommet bagud
Lilian Mogensen
Tidl. koncerndir. ATP og Udbetaling Danmark

Bogen kan købes i både e-bog og trykt bog her.


Læs uddrag af bogen her.