Vi tilbyder

Digitaliseringsinstituttet er et forsknings- og kompetenceudviklingshus, for virksomheder og organisationer, som ønsker at blive klogere og mere parate til den digitale virkelighed.

Vi tilbyder åbne uddannelsesforløb, Masterclass i Digital Transformation samt kurser i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Vi formidler den Digitale Transformation på vores læringsplatform, hvor vi tilbyder DET DIGITALE LEDERUNIVERS, som udvikler dine og andres digitale mindset og kompetencer.

Vi udvikler skræddersyede produkter til såvel offentlige som private virksomheder, der ønsker et forløb tilrettelagt specifikt til jer, i forhold til de udfordringer jeres virksomhed eller organisation står overfor.

Vi holder foredrag i både offentlige og private virksomheder, ved konferencer eller gå-hjem-møder til forskellige målgrupper og udvikler foredrag under hensyntagen til formål, målgruppe og ønske om udbytte.

Vi tilbyder Video on Demand, skræddersyede videoer tilpasset dig og din organisations ønske om læring indenfor Digital Transformation.

Vi tilbyder to typer af  selvevalueringtest, Digital Modenhed, hvor organisationens digitale modenhed evalueres og De 10 evner, hvor organisationens evner til Digital Transformation evalueres. 

Vi formidler den digitale udvikling i vores nyhedsbrev, der udkommer en gang hver den første torsdag i måneden.

Vi leder og administrerer desuden det kommunale forskningsbaserede netværk DISIMIT, som er et eksklusivt netværk for danske kommuner og forskere.

Vi tilbyder eksklusivt medlemskab af Masterclass Alumni for tidligere deltagere på Masterclass i Digital Transformation.